1 Se spune că în spatele unui bărbat de succes, stă o femeie puternică – The triumph of family lies in the deep connections

in spatele unui barbat de succes

1 Se spune că în spatele unui bărbat de succes, stă o femeie puternică – The triumph of family lies in the deep connections

Se spune că în spatele unui bărbat de succes, stă o femeie puternică

Dar în spatele unei femei care simte că poate să facă orice… cine se află?

Despre mine este vorba. Eu sunt acea femeie care simte, în acest moment, că poate să facă orice! Sunt femeie, fiică, soție, mamă, mă străduiesc să îmi pun visele în aplicare, studiez, citesc, gătesc, fac curat, mă autoeduc, mă străduiesc să îi ofer o educație aleasă fiului meu de 1 an în ideea de a-l pregăti pentru viață…

Și știu, știu că fiecare femeie poate! Trebuie doar să credem în noi!

Dar eu mai am un secret!

Îl am pe soțul meu alături. My partner in crime. Soțul meu, tatăl copilului meu, care este puterea mea! Jumătatea fără de care aș fi incompletă. Nu încerc deloc să fiu siropoasă și nici melancolică. În ultima vreme, mă străduiesc chiar să fiu realistă, să simt fiecare clipă, să trăiesc fiecare moment și să mă bucur de fiecare adiere de vânt.

Și da, revenind, soțul meu, el este “my rock”, așa cum îi mărturisesc adeseori. Prin gesturi mărunte uneori și altele mărețe adeseori, conștient sau inconștient de multe ori, mereu frământat de nemulțumirea că “nu face îndeajuns de mult pentru noi”, este cel care mă săruta în fiecare seară de “noapte bună”, asigurându-mi un somn liniștit.

Este cel care îmi lasă bilețele pe masă dimineața, să îmi ureze o zi frumoasă, ca să mă încarce cu energie.

Este cel care îmi ia copilul din brațe atunci când mă vede obosită și se oferă să stea cu băiatul nostru pentru ca eu să mă pot odihni.

Este cel care mă complimentează atunci când nu sunt în cea mai bună formă a mea, fiindcă știe că îmi plac complimentele.

Este cel care m-a inițiat în jocuri video și a avut răbdare să reia “Gears of War” de dragul meu. Și știu că s-a lăsat “bătut” la Mortal Kombat doar ca să mă aibă partener de joacă și să-mi dea și mie satisfacție :)

Împreună am savurat fiecare episod din “The Big Bang Theory”, am devorat tone de chipsuri, semințe și popcorn și am râs ca nebunii…bineînțeles, au trecut secole de atunci…se întâmpla înainte să fim părinți. Minunea e în viața noastră de 1 an :D

Este cel alături de care savurez uneori seara un pahar de vin, povestind “câte-n lună și în stele”, pierzând noțiunea timpului, doar fiindcă ne este atât de natural să găsim subiecte interesante, fiindcă nu ne săturăm să ne descoperim și redescoperim permanent.

Este cel alături de care am adus la viață o idee – am discutat-o, a arătat interes, a luat-o și a rafinat-o, iar apoi a făcut ceva neprețuit: mi-a oferit timp și spațiu.

Și cel mai important, este OMUL care crede în mine!

Și știe că știu că mă iubește, dar se asigură să îmi spună asta zilnic, fiindca știe că îmi place să o aud. Și știu că știe că îl prețuiesc și apreciez, însă mă străduiesc să îi arăt asta zilnic, fiindcă știu că e important pentru el.

Sigur că probabil va citi și el asta și aș vrea să știe că îi mulțumesc că s-a oferit să doarmă el cu fiul nostru în seara asta pentru ca eu să mă pot odihni fără întreruperi, însă eu am simțit să aștern gândurile astea pe hârtie exact acum și din acest motiv dimineață o să am nevoie de un compliment așa cum doar el știe să mi-l servească și o cafea dublă :D


Î: În spatele unei femei care simte că poate să facă orice, cine se află?

R: Un bărbat care o iubește și crede în nebunia ei!

Share this post

Abonează-te la newsletter-ul Mindfulness Psychology

* indicates required