Politică de retur

Potrivit OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la achiziție în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului.

Pentru a înregistra returul unui produs este necesar să completați Formularul de retur de mai jos.

Formularul se transmite în maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului, cererile trimise după 14 zile calendaristice nu vor fi luate în considerare.

Consumatorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

– Produsul nu este conform cu specificațiile de pe site. Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta noastră sau are un defect, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de MINDFULNESS PSYCHOLOGY.

– Produsul a fost livrat greșit: livrarea altui produs decât cel comandat trebuie semnalată imediat. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de MINDFULNESS PSYCHOLOGY.

– Produsul nu satisface cerinţele consumatorului. În acest caz produsul va fi expediat înapoi la MINDFULNESS PSYCHOLOGY, adresa Ion D. Trajanescu 2, Cisnădie, Sibiu, pe propria cheltuială, doar prin curier, după completarea Formularului de retur.

După transmiterea Formularului de retur, veți fi contactat de către Mindfulness Psychology în maximum 48 de ore lucrătoare, pentru a finaliza returul.

Produsele vor fi expediate în forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate. Produsele se vor returna în cutiile originale, ambalate corespunzător cu materiale de protecție (hârtie, folii, pungi, carton etc.) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale căror cutii nu sunt protejate corespunzător.

După primirea produsului returnat, acesta va fi analizat.

Dacă produsul returnat este într-o stare care nu mai permite vânzarea, ne rezervăm dreptul de a solicita o diminuare a valorii rambursului sau, la opțiunea consumatorukui, vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Trimiterea produsului retur neambalat corespunzator sau cu eticheta de AWB lipită pe cutia produsului va aduce la o taxare a consumatorului deoarece acel produs nu va putea fi revândut.

Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită în maximum 15 de zile din momentul preluării produselor returnate, în contul bancar oferit.

Consumatorul trebuie să păstreze dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamații, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

ATENȚIE!

În cazul trimiterii produsului de către consumator fără a completa Formularul de retur, acesta va fi refuzat si restituit clientului. Coletele nu se trimit prin Poșta Română.

Adresa la care trebuie trimise produsele returnate:

Ion D. Trajanescu 2, Cisnădie, Sibiu.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati – +40 756 389 656.